Saturday, 23 April 2011

jangan ego taotao :)

hey hello hye :D
haha lama sangat dah kan tak update blog, lama gila taotao , macammacam dah jadi , heee :) ada gumbiraa ade dukaa , wahh ! tape , sekarang dah happy balik :) taknak lah cerita pasal yang dah jadi haritu , nak lupekann ! haha :)

eh eh , sayang nyeee kat mrE taoo , die kankan , gedikk sangatt , tatahu lah klau korang yang dapat die, korang camaneh , weee :) macammacam dah jadi , sebabnye ego :) haha , korangkorang jangan ego ego taoo , tak dapat ape , wee last last baru nak sedar, menyesal tade guna haha , saya sayang E sayang E sayang E , hahaha !



* sayang mrE tao :) weeeee^^


farahaqilah

No comments:

Post a Comment