Friday, 11 March 2011

minta maaf sekali lagi awakk :)

hee hariniy chitchat dengan mrE , IM line macam bunguk so on ym , hariniy asyik mrE nak tanye pasal ex jeh , okay then aku pun jawab lahh kan , :) *sayang tamo tanye lagi okay ?

oh macam2 cerita keluar lah kan , tapi tak macam sangat lah . :) hee cerite2 tibetibe teringat mase zaman munyetpunyecinte dengan bona dulu , sanggup benci die sebab die cari gaduh dengan mrF , haha :) ayayaa , janganjangan , jangan cari pasal lah kan :) takpasal2 aku benci kauu kan bona .

awakawakk , saya nak bagitahu kat awak tapi saya takut , jadi saya cakap kat sini yeah , dari hati saya ni , awakawak , first  saya nak minta maaf . saya taksuke or takboleh lah kalau awak macam nak cakap2 mrF dkat saya, saya bukan sayang dia, saya sayang awak, tapi takperlu lah kann awak kan :) macam yang awak ade cakap haritu "ape yang bagus sangat dia tu, " memang lah die takbagus tapi awak tamo lah cakap macam tu lagi tao tao . saya minta maaf lagi sekali . saya taksuka orang kutuk dia , biarlah dia ..

*mrE, im sorry . awak taboleh salah kan saya tao, ni hati saya :)) jangan marahmarah nanti kite gaduh lagi . ily,sayang.

farahaqilah

 

No comments:

Post a Comment