Friday, 11 March 2011

gaduhgaduh baru fun haha :)

wushh exam exam , dah habis wehhh , ahh holidayyy , bangga bangga :) nak pergi kelantan pulak holiday nih , entah ape yang ade pun taktahuu .

berbaliik, haha dah baik weh dengan mrE, gedik betul nak gaduhgaduh kan , haha mengade lebih jeh kitorang , marah betul tao time tuh , haa aiyokk , buat lagi buat lagi :) macam macam hal , biaselah , baru fun gaduhgaduh , ni nak terkepit selalu pun tabole jugak kan , hahaha no no, kidding * kang terase :P

lagi , haha entah kenape mrE sekarang takhabishabis tanye pasal ex , dulu takpernah pulak kan , heee , nak tahu pasal mrF ke b ? aiyoo , dahdah baik jangan , gaduh lagi kanggg .

*iloveyou E


farahaqilah

No comments:

Post a Comment