Tuesday, 8 March 2011

sepatah pun bermakna tao :)

lepas due hari aku tak reply text mrE even sepatah , and hari ketige , uhh amek handphone , type type padam type type padam , konon macam tatahu nak send ke tak lah kan , aihh , bak kate status aku , hati mmg nak tapi tangan yang taknak , . pagipagi dalam kelas , okay fine aku pun mmg macam jatuh jugak keegoan konon taknak text langsung tu kan , aku send sepatah "awakk" . uhh even pun pendek even sepatah pun sangat bermaknee wehh . nak cakap rinduu tapi malu . haha, after tu mrE reply happy , then aku suruh die takecare . die mesti touching kan sebab aku reply tu jeh , tapi buat camane kan . start balik perangai aku , taknak text . sampai bile ? entah lah .


farahaqilah

No comments:

Post a Comment